Ons team

Hoi!
Mijn naam is Emma Kubbenga en
Ik ben tweeëntwintig jaar oud ,ik ben werkzaam als instructrice op het Hippische Centrum De Lange Linschoten.

Voordat ik het leuke team van het Hippische
Centrum De Lange Linschoten mocht versterken, heb ik mijn opleiding sport en instructeur behaald op het Aeres Hippische Centrum ter Kootwijkerboek. Tevens heb ik hier mijn diploma’s voor orun en basissport behaald.

Zelf ben ik ook actief met wedstrijden rijden, mijn passie ligt dan ook bij de springsport. Sinds Jongs af aan deed ik niks liever dan paardrijden en bezig zijn met de paarden, ik heb van mijn passie en hobby mijn werk weten te maken en doe dit dan ook elke dag met enorm veel plezier!

 

Hallo allemaal,
Ik ben Iris. Jullie kunnen mij op de woensdagen tegen komen bij HC de lange Linschoten. Met veel plezier en enthousiasme geef ik zowel kinderen als volwassenen les, van beginner tot gevorderden. 

Ik ben zelf vroeger ook begonnen met paardrijden op een manege. Ik wist toen al dat ik later ook instructrice wilde worden. Heel wat jaren na mijn tijd op de manege kocht ik een eigen paard waarmee ik dressuur wedstrijden reed tot het Z1, daarna mocht mijn paard met pensioen. 

Naast het lesgeven behandel ik ook paarden om ze fit, gezond en blij te houden.

 

 

 

Hallo allemaal. Mijn naam is Arianne en ik geef hier les op de vrijdagmiddag. 

Verder ben ik hier 3,5 dag aanwezig om de dagbesteding te begeleiden. 
Ik vind het heel leuk om met jou en/of je kind te genieten van de paarden, de verzorging en het rijden.

Het belangrijkste vind ik de veiligheid en plezier hebben. Paardrijden is namelijk de leukste sport die er bestaat. Ik ga ervoor dat jij en/of je kind aandacht krijgt die bij jou/jullie past. En zo het beste uit jezelf te halen met deze sport. 

Of dat dit doel is hoofd leeg maken of verder komen in de sport, daar gaan we voor.

 Zie ik je op vrijdag?